To je maso: Rodinné řeznictví a uzenářství PŘIBYL

To je maso: Rodinné řeznictví a uzenářství PŘIBYL

Rodinné firmy jsou pokladem českého národního hospodářství. Mají ještě dnes v prostředí nadnárodních korporací a řetězců šanci uspět? Rodinné řeznictví a uzenářství PŘIBYL je na trhu už třicet let. A co je jedním z klíčů úspěchu firmy? Vyrábět z kvalitního masa a nepoužívat žádné náhražky. A také být něčím výjimečný, třeba produkovat výrobky, které nedělají žádné řetězce.

Video vzniklo jako součást projektu, kterým Výzkumný ústav pro podnikání a inovace při Hospodářské komoře České republiky přibližuje mladým lidem, zejména žákům středních škol, podnikání ve vybraných profesích a zároveň nabourává některé z mýtů, stereotypních či naivních představ přetrvávajících o podnikání.